Go Back   Thor Forums > Thor Brands and Products > Thor Motor Coach | Class A, Class B+ & Class C Motorhomes
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-10-2018, 08:26 PM   #1
Member
 
Brand: Thor Motor Coach
State: Georgia
Posts: 32
THOR #8022
Camera problems

Well besides the cable TV issue I posted on earlier I now have a Camera issue
My Back up camera stays on and the screen on the dash unit reads Camera 'A' no signal ? The rear camera stays on all the time and you cannot turn it off on the dash radio panel , the only way to turn off the unit is to put the whole system in Storage mode . Now the side camera's seem to be working . The rig is a 2016 miramar 34.3 The radio dash unit is an axxera I believe I need to make sure I spelled that right . Any Ideas ?
Thanks
Milo
__________________

__________________
mgr1930 is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2018, 11:52 PM   #2
I Think We're Lost!
 
Bob Denman's Avatar
 
Brand: Still Looking
Model: Tiffin Wayfarer 24 BW
State: New York
Posts: 11,782
THOR #8860
Some loose connections at the unit?
__________________

__________________
Good Sam Member 843599689
FMCA Member F473304
Current coach: Tiffin Wayfarer 24 BW
"History shows again and again; how Nature points
out the folly of man..."
Bob Denman is offline   Reply With Quote
Old 02-11-2018, 01:34 AM   #3
Senior Member
 
16ACE27's Avatar
 
Brand: Thor Motor Coach
Model: ACE 27.1
State: Florida
Posts: 2,994
THOR #7035
Are you talking 2 different monitors? The radio and another monitor? If not, how can you see the backup camera on all the time AND have a "Camera 'A' no signal" message? Unless you mean the radio is selected to see the backup camera all the time.

The backup camera is always on so that you can view it going down the road when you press the "Mode" button on the Axerra radio. You go back to normal radio operation by also pressing and holding the "Mode" button.

If you are not getting a display signal from the backup camera when you expect to get one it sounds like maybe there is a loose connection at the back of the radio (common problem, but then you wouldn't get side camera views either when the turn signal was on), or if the side cameras work OK then maybe a bad power connection to the rear camera.
__________________
The USER Formally Known As TFryman
Ted & Melinda
2016 ACE 27.1
2016 Chevy Sonic Toad
16ACE27 is offline   Reply With Quote
Old 02-11-2018, 04:46 PM   #4
Member
 
Brand: Thor Motor Coach
State: Georgia
Posts: 32
THOR #8022
looks like radio is the problem

It looks like the radio unit is the problem as now it works and as I have seen this brand Axxrea is known for that . I will have to look at replacing it with a good one , if someone has a suggestion as to the better brand unit pls let me know .
Thanks
__________________
mgr1930 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Thor Industries or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.




All times are GMT. The time now is 07:17 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 PL2
×