Go Back   Thor Forums > Thor Community Forums > Forum Admin and Announcements
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-09-2019, 05:09 PM   #1
Senior Member
 
16ACE27's Avatar
 
Brand: Thor Motor Coach
Model: ACE 27.1
State: Florida
Posts: 2,964
THOR #7035
Site Keeps Crashing

I get this at least daily. The site is working fine then I click on a link to another thread and.............nothing.

If I wait long enough this may show up:

__________________

__________________
The USER Formally Known As TFryman
Ted & Melinda
2016 ACE 27.1
2016 Chevy Sonic Toad
16ACE27 is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2019, 05:45 PM   #2
Axis/Vegas Enthusiast
 
JamieGeek's Avatar
 
Brand: Thor Motor Coach
Model: Axis 24.1
State: Michigan
Posts: 8,182
THOR #1150
I've seen that as well but not as frequently as daily (like once every 3-6 months or so).
__________________

__________________
2014 Thor Axis 24.1
2018 Chevy Bolt
blog - https://spareelectrons.wordpress.com/
JamieGeek is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2019, 06:29 PM   #3
Senior Member
 
The Gritz Carlton's Avatar
 
Brand: Thor Motor Coach
Model: THOR Chateua 35SF
State: Georgia
Posts: 3,718
THOR #11130
I keep getting thrown offline when switching from thread to thread and have to sign back in. It may be something in my security settings though, as no one else has brought it up. Happens every time I'm on the forum. I've never seen the message above. It does time out after a few minutes of no activity.
__________________
2018 THOR Chateau 35SF
Two Labs, Bugsie & Blondie
The Gritz Carlton is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2019, 07:16 PM   #4
Administrator
 
Janet H's Avatar
 
Brand: Airstream
Model: Overlander
State: Washington
Posts: 474
THOR #2
Quote:
Originally Posted by The Gritz Carlton View Post
I keep getting thrown offline when switching from thread to thread and have to sign back in. It may be something in my security settings though, as no one else has brought it up. Happens every time I'm on the forum. I've never seen the message above. It does time out after a few minutes of no activity.
If you are getting logged out at page changes this may be a settings issue. we use cookies to keep you logged in at page changes. Next time you login, tick the "remember me" box on the login screen. If that doesn't solve the issue, then check your settings to make sure that you aren't purging cookies at page changes. (either a browser setting or security software setting) You can specifically enable cookie exchange with the site in your settings if needed.
__________________
“You have brains in your head. You have feet in your shoes. You can steer yourself any direction you choose.” -- Dr. Seuss
Janet H is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2019, 07:24 PM   #5
Senior Member
 
16ACE27's Avatar
 
Brand: Thor Motor Coach
Model: ACE 27.1
State: Florida
Posts: 2,964
THOR #7035
I problem I am seeing is also at page changes. Works fine one click, next click - nothing for about 5 minutes or until the error above shows up.
__________________
The USER Formally Known As TFryman
Ted & Melinda
2016 ACE 27.1
2016 Chevy Sonic Toad
16ACE27 is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2019, 07:31 PM   #6
Senior Member
 
Brand: Thor Motor Coach
Model: Four Winds 31E (2019)
State: California
Posts: 240
THOR #12270
Quote:
Originally Posted by The Gritz Carlton View Post
I keep getting thrown offline when switching from thread to thread and have to sign back in. It may be something in my security settings though, as no one else has brought it up. Happens every time I'm on the forum. I've never seen the message above. It does time out after a few minutes of no activity.
this same thing happens to me on every computer i use. i even tried a fresh installed Win 7 and fresh win 10 VM's (virtual machines) even redid my intel NUC (for other reasons.)

no matter win 7 or 10 i keep getting site errors. so i KNOW its not a settings issue or a problem on the client end.

(course ill proably be blamed for posting in the wrong form again. )
__________________
Diemaster is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2019, 07:51 PM   #7
I Think We're Lost!
 
Bob Denman's Avatar
 
Brand: Still Looking
Model: Tiffin Wayfarer 24 BW
State: New York
Posts: 11,666
THOR #8860
I get this when I try using Edge ot IE11 as my browser...
But when I use Chrome:
__________________
Good Sam Member 843599689
FMCA Member F473304
Current coach: Tiffin Wayfarer 24 BW
"History shows again and again; how Nature points
out the folly of man..."
Bob Denman is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2019, 07:53 PM   #8
Administrator
 
Janet H's Avatar
 
Brand: Airstream
Model: Overlander
State: Washington
Posts: 474
THOR #2
Quote:
Originally Posted by Diemaster View Post
this same thing happens to me on every computer i use. i even tried a fresh installed Win 7 and fresh win 10 VM's (virtual machines) even redid my intel NUC (for other reasons.)

no matter win 7 or 10 i keep getting site errors. so i KNOW its not a settings issue or a problem on the client end.

(course ill proably be blamed for posting in the wrong form again. )
Can you help with some specifics about the kind of error you are getting? Can you describe what happens and let me know what browser you are using?
__________________
“You have brains in your head. You have feet in your shoes. You can steer yourself any direction you choose.” -- Dr. Seuss
Janet H is offline   Reply With Quote
Old 01-15-2019, 07:08 PM   #9
Senior Member
 
16ACE27's Avatar
 
Brand: Thor Motor Coach
Model: ACE 27.1
State: Florida
Posts: 2,964
THOR #7035
Just broke again today at 2:05 EST

__________________
The USER Formally Known As TFryman
Ted & Melinda
2016 ACE 27.1
2016 Chevy Sonic Toad
16ACE27 is offline   Reply With Quote
Old 01-16-2019, 02:59 AM   #10
Senior Member
 
Mitch S's Avatar
 
Brand: Jayco
Model: Alante
State: West Virginia
Posts: 164
THOR #5597
I get the error 524 if I try to open new tabs too quickly. I give it a minute or two and hit reload and usually don't have any more trouble if I take my time.
__________________
Mitch S is offline   Reply With Quote
Old 01-17-2019, 01:16 AM   #11
Senior Member
 
revjeffrey's Avatar
 
Brand: Thor Motor Coach
Model: Axis 24.1 Windjammer
State: Indiana
Posts: 1,100
THOR #7074
Quote:
Originally Posted by Tfryman View Post
Just broke again today at 2:05 EST

I use BRAVE.COM browser never had an issue plus No Ads.
__________________
Rev. Jeffrey 2017 Thor Axis 24.1 E450 Windjammer.
Silver Safe-T-Plus Steering Control
SSF-106-40 SumoSprings Solo Front Bump Stop SSR-107-47 SumoSprings Rear Bump Stop
Hellwig 7718 Front Sway Bar & 7180 Rear Sway Bar
Koni FSD Front Shocks 8805-1042 / Koni FSD Rear Shocks 8805-1043
revjeffrey is offline   Reply With Quote
Old 01-17-2019, 01:24 AM   #12
Senior Member
 
16ACE27's Avatar
 
Brand: Thor Motor Coach
Model: ACE 27.1
State: Florida
Posts: 2,964
THOR #7035
Quote:
Originally Posted by revjeffrey View Post
I use BRAVE.COM browser never had an issue plus No Ads.
As you can see from the picture (report) it is not a browser issue.
__________________
The USER Formally Known As TFryman
Ted & Melinda
2016 ACE 27.1
2016 Chevy Sonic Toad
16ACE27 is offline   Reply With Quote
Old 01-17-2019, 03:41 AM   #13
Senior Member
 
The_Breeze's Avatar
 
Brand: Thor Motor Coach
Model: Chateau 31L
State: Florida
Posts: 566
THOR #12189
Funny the IIS error 524 is specific to Cloud fare. Wonder if it's a marketing name for an Azure farm - and I'm no stranger to that.


The farm front ends should be load balanced and if your hitting the same front end server the monopolizing process is running on, you're impacted.


Could be someone trying to crack the database. Router logs may show DNS attack as well but the router should be handling that (if correctly set up). Hopefully the legitimate code hitting the database is hardened so it can't be hacked.


Here's some suggestions
https://community.cloudflare.com/t/c...occurred/42342
__________________

The_Breeze is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Thor Industries or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.




All times are GMT. The time now is 09:17 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 PL2
×