Go Back   Thor Forums > Thor Tech Forums > Maintenance and Repair
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-09-2018, 11:59 AM   #1
Senior Member
 
rickymac's Avatar
 
Brand: Thor Motor Coach
Model: 2014 Windsport 34f
State: Alabama
Posts: 274
THOR #6507
50 Amp Power Cord

Has anyone ever had their power cord fail. I went to plug mine in last night and it would not make a good connection and the blue light on the RV receptacle cover would not stay lit.

I have ordered a new one, will be here tomorrow.

I hope that is the only problem. Has this happened to anyone else?
__________________

__________________
Rick & Jan
with Lilly (Most Active Dog) & Mattie (Laziest Dog in the World)
Wally: 2014 Thor Windsport 34f
Toad: (Wally One) 2014 Fiat 500L Trekking (4 Down)
"Welcome to our front porch"
rickymac is offline   Reply With Quote
Old 04-09-2018, 12:23 PM   #2
Senior Member
 
16ACE27's Avatar
 
Brand: Thor Motor Coach
Model: ACE 27.1
State: Florida
Posts: 2,202
THOR #7035
Not a failed cord, but a failed blue LED is a common issue. Ours failed several months ago but recently started working again. Go figure.
__________________
The USER Formally Known As TFryman
Ted & Melinda
2016 ACE 27.1
2016 Chevy Sonic Toad
16ACE27 is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Thor Industries or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.




All times are GMT. The time now is 11:01 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 PL2