Go Back   Thor Forums > Thor Tech Forums > Maintenance and Repair
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-06-2018, 03:27 PM   #1
Junior Member
 
slomarsh's Avatar
 
Brand: Thor Motor Coach
Model: Axis 25.3 2017
State: California
Posts: 26
THOR #10044
Axxera Have you had this problem?

Well, I know there have been many post on Axxera problems.
A month ago the entire Axxera went dead just before a week trip- no camera, no radio, zilch for the entire trip. After the trip it was in storage for a month. Yesterday we brought it home and suddenly-The Axxera worked fine. Everything worked again!
Any clues what connections to check? What fuses might be involved?
By the way, the Axxera and Thor folk said to push the reset button. What button? On this Axxera there is a deep hold where the button should be. No button exists.
THis is on an Axis 25.3

Happy RV'n all
__________________

__________________
slomarsh is offline   Reply With Quote
Old 09-06-2018, 03:32 PM   #2
Senior Member
 
Brand: Thor Motor Coach
Model: ACE 27.1
State: Virginia
Posts: 315
THOR #7607
Seems like there is a small hole on the upper left that you stick a paper clip into for 2-3 seconds.
__________________

__________________
ComputerChips
ComputerChips is offline   Reply With Quote
Old 09-06-2018, 04:38 PM   #3
Junior Member
 
slomarsh's Avatar
 
Brand: Thor Motor Coach
Model: Axis 25.3 2017
State: California
Posts: 26
THOR #10044
Axxera

Thanks. Actually on ours it should be on the lower left bottom. It is not there.
__________________
slomarsh is offline   Reply With Quote
Old 09-06-2018, 05:00 PM   #4
Senior Member
 
Brand: Thor Motor Coach
Model: Hurricane 29M
State: Texas
Posts: 356
THOR #11781
It's probably not a fuse. If a fuse was blown, the radio would not have come back. Could be loose connections behind the radio.
__________________
Lt Keefer
2018 Hurricane 29M
Lt Keefer is offline   Reply With Quote
Old 09-07-2018, 12:29 PM   #5
Member
 
Mac man's Avatar
 
Brand: Thor Motor Coach
Model: Freedom elite
State: Florida
Posts: 35
THOR #12255
Axxera Have you had this problem?

Ours did not work so we took it to camping world twice and they replaced it with the same model. It didnít work second time out. Got tired of messing with it so replaced it with a pioneer too! No problems since replacement!
__________________
Mac man is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Thor Industries or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.




All times are GMT. The time now is 03:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 PL2