Go Back   Thor Forums > Thor Tech Forums > Maintenance and Repair
Click Here to Login

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-19-2018, 08:27 PM   #1
Senior Member
 
Sanford's Avatar
 
State: Arizona
Posts: 179
Inverter issue

Was using inverter to power unit while loading for a trip. Works fine with engine running, goes to a power save mode after cutting engine. Then get the message shown below. Batteries 3 years old, normally stored with power switch in on position and with 50 amp service. suggestions?Click image for larger version

Name:	1119181342a.jpg
Views:	27
Size:	69.4 KB
ID:	14146Click image for larger version

Name:	1119181343b.jpg
Views:	26
Size:	94.4 KB
ID:	14147
__________________

Sanford is offline   Reply With Quote
Old 11-19-2018, 08:45 PM   #2
Senior Member
 
Oneilkeys's Avatar
 
Brand: Thor Motor Coach
Model: 2016 Axis 24.1
State: Florida
Posts: 1,859
Have you batteries checked. Three years in the heat of Florida or AZ is about all you can hope for. Bet they are dying.
__________________

Oneilkeys is offline   Reply With Quote
Old 11-19-2018, 08:51 PM   #3
Senior Member
 
Sanford's Avatar
 
State: Arizona
Posts: 179
Yeah, I plan to check them tomorrow. Probably replace them with AGMs. Thanks.
Sanford is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Thor Industries or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.




All times are GMT. The time now is 09:11 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 PL2