Click Here to Login
View Single Post
Old 02-23-2016, 01:42 PM   #11
09 Challenger
Member
 
09 Challenger's Avatar
 
Brand: Thor Motor Coach
Model: 376
State: New Jersey
Posts: 48
THOR #3523
Quote:
Originally Posted by gauthig View Post
Thanks, you all confirmed my expectations. The batteries are fully charged. I tested it with shore power on also. Bottom line the sensors only work when the ignition is on.

Brian, all other switches work fine on the panel; water pump, slide, LPG (Gas / Electric). They even work when no ignition on, just the test for tank level needs car ignition. But, one of the tanks has bad sensors, Mid-Grey. Always full regardless of level. I am sure it's not grease or something else making a connection as this unit was never even in the general sales area. Went straight from dealer delivery to prep for me. That sounds like bad wiring back to the sensors.

1 other issue, is the microwave. Boy does it squeak going down the road. But no noise from the slide outs or anywhere else.
and salesman switch is on? if so the house 12v feed or ground to panel is the likely problem If wiring to sensors was bad it would do the same thing on ign. power
__________________
2009 Challenger 376
09 Challenger is offline   Reply With Quote
 
» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Thor Industries or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.




All times are GMT. The time now is 08:19 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
×