RV News RVBusiness 2021 Top 10 RVs of the Year, plus 56 additional debuts and must-see units → ×
 

Go Back   Thor Forums > Thor Tech Forums > Motorhome Tech Topics
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-06-2015, 03:13 PM   #1
JKB
Junior Member
 
Brand: Thor Motor Coach
State: Tennessee
Posts: 5
THOR #3174
charging problem still

Have replaced Dido Trio on alternator and still got only 10Amps at gauge i have new batters on coach checked connections every thing. It's a Beaver coach 320 cat in. any ideals?
__________________

__________________
JKB is offline   Reply With Quote
Old 11-26-2015, 07:35 PM   #2
Senior Member
 
Yosemitebob's Avatar
 
Brand: Thor Motor Coach
Model: Four Winds 33SW, Diesel
State: Washington
Posts: 350
THOR #3195
Perhaps the charging cable for the chassis battery is not sized big enough for batteries in coach, and/or too long of a run for sized cable. What is the amp rate at the chassis battery with engine running?
__________________
Yosemitebob is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Thor Industries or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.




All times are GMT. The time now is 03:22 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 PL2
×