RV News RVBusiness 2021 Top 10 RVs of the Year, plus 56 additional debuts and must-see units → ×
 

Go Back   Thor Forums > Thor Tech Forums > Modifications and Updates
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-23-2020, 02:47 PM   #1
Senior Member
 
Brand: Thor Motor Coach
Model: Siesta 24SS
State: California
Posts: 976
THOR #12698
RV Winegard System

I finally was able to get my Winegard 4GLte system up and running. I have had the system for 1 1/2 years and even after talking to a tech on the phone when I first bought the motor home could not get it to work. After this last trip to Montana, I had the motor home at my house to clean it up and decided to give it one more try. I called and left a message to have a tech from Winegard call me back. A few hours later I got the call. Come to find out that when it was installed at the factory, the antennae was plugged into the wrong port on the bottom of the unit. Once the tech had me switch it and walk me through the steps it is now working. I did buy their data plan since my 5 antennae system does not have the sim card port on the base of the antennae roof unit. It has a very strong signal and can't wait to try it out on our next trip. We were using a Verizon JetPack which also worked most of the time.

Paul
The Equalizer Level System, Good Sam Member, Thousand Trails Member, Sumo Springs
__________________

__________________
paulwadley is offline   Reply With Quote
Old 07-23-2020, 03:42 PM   #2
Senior Member
 
State: Arkansas
Posts: 114
THOR #19565
They installed something wrong at the factory???? Never, impossible! Lol


I've been entertaining using an old Android phone with UltraMobile unlimited 4g plan that allows unlimited hotspot for $45/month. Haven't pulled the trigger on it yet. UltraMobile uses T-Mobile which could be sketchy in places but it's and idea that might be worth exploring.
Quote:
Originally Posted by paulwadley View Post
I finally was able to get my Winegard 4GLte system up and running. I have had the system for 1 1/2 years and even after talking to a tech on the phone when I first bought the motor home could not get it to work. After this last trip to Montana, I had the motor home at my house to clean it up and decided to give it one more try. I called and left a message to have a tech from Winegard call me back. A few hours later I got the call. Come to find out that when it was installed at the factory, the antennae was plugged into the wrong port on the bottom of the unit. Once the tech had me switch it and walk me through the steps it is now working. I did buy their data plan since my 5 antennae system does not have the sim card port on the base of the antennae roof unit. It has a very strong signal and can't wait to try it out on our next trip. We were using a Verizon JetPack which also worked most of the time.

Paul
The Equalizer Level System, Good Sam Member, Thousand Trails Member, Sumo Springs
__________________
bojanlora is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Thor Industries or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.




All times are GMT. The time now is 06:38 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 PL2
×