RV News RVBusiness 2021 Top 10 RVs of the Year, plus 56 additional debuts and must-see units → ×
 

Go Back   Thor Forums > Thor Community Forums > Introduce Yourself | Say Hello
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-09-2016, 08:53 PM   #1
Junior Member
 
Brand: Thor Motor Coach
State: Washington
Posts: 2
THOR #6074
2013 Thor Tuscany XTE 36mq

So I was hooking up a h24 receiver to complete my direct tv . I have a winegard sk- swm3 and I shorted out the hmdi box (I think it's some kind of splitter.) but now I have no power to anything in that cabinet. I checked the fuses in the bedroom and also moved all the circuit breakers both ways I checked the gfi in the bath ( I couldn't find any others ) can't figure out what's wrong. There's no heat either neither of the heat pumps want to get warm?..
__________________

__________________
Tater 09 is offline   Reply With Quote
Old 12-09-2016, 11:55 PM   #2
Senior Member
 
bigben's Avatar
 
Brand: Thor Motor Coach
Model: Challenger 37TB
State: Kentucky
Posts: 1,032
THOR #1020
I don't have a Tuscany but are you on generator or shore power? If you are on generator, I'd check the breakers on the generator. Anytime this has happened to me, it was one of the 2 breakers was tripped. Easy fix - flip the breaker back on.
__________________

__________________
US Army Retired - Loving The Road Trip
Challenger 37TB
bigben is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2016, 01:11 AM   #3
Junior Member
 
Brand: Thor Motor Coach
State: Washington
Posts: 2
THOR #6074
I was on shore power
__________________
Tater 09 is offline   Reply With Quote
Old 12-10-2016, 01:37 AM   #4
Senior Member
 
Brand: Thor Motor Coach
Model: Miramar 33.5
State: Washington
Posts: 217
THOR #578
First thing I would do is find an extension cord and run to the splitter and plug it in. If that doesn't work, then bypass the splitter all together and see if the box is bad?
__________________
brianh442 is offline   Reply With Quote
Old 12-12-2016, 09:43 PM   #5
Member
 
Brand: Thor Motor Coach
Model: Tuscany XTE 36MQ
State: Colorado
Posts: 90
THOR #1497
Did you check the fuses in the outside compartment under driver?

What else is working or not working?
__________________
Greg84 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Thor Industries or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.




All times are GMT. The time now is 02:44 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 PL2
×