Journey with Confidence RV GPS App RV Trip Planner RV LIFE Campground Reviews RV Maintenance Take a Speed Test Free 7 Day Trial ×
 

Go Back   Thor Forums > Thor Tech Forums > Maintenance and Repair
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-25-2020, 08:30 PM   #1
Junior Member
 
Brand: Thor Motor Coach
State: Iowa
Posts: 3
THOR #20652
Dutch Boy

I have a class C 2017 Freedom Elite 26HE motorhome I purchased this summer. The Axxera radio/back up camera worked while driving all summer. Recently I took it on a trip to the North Shore the radio nor camera would work while driving. I hooked to shore power and it worked. I checked to make sure chassis battery was in use mode and also pushed pin in reset hole on the unit. Did not help. I am looking for suggestions on how to remedy.

__________________
Dutch Boy is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Thor Industries or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.




All times are GMT. The time now is 01:11 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 PL2