Journey with Confidence RV GPS App RV Trip Planner RV LIFE Campground Reviews RV Maintenance Take a Speed Test Free 7 Day Trial ×
 

Go Back   Thor Forums > Thor Tech Forums > Maintenance and Repair
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-16-2022, 04:36 PM   #1
Junior Member
 
Brand: Thor Motor Coach
State: Arizona
Posts: 2
THOR #26246
Voyager 3 camera system not working

I have a 2019 Omni. Recently the backup camera and side cameras have stopped working. I see a blue light on the backup camera so I think there must be power to the camera.

Any suggestions? Thanks!

__________________
namwol55 is offline   Reply With Quote
Old 03-16-2022, 06:34 PM   #2
Site Team
 
16ACE27's Avatar
 
Brand: Thor Motor Coach
Model: ACE 27.1
State: Florida
Posts: 14,664
THOR #7035
Sounds like the video cable from the 3 camera switch box to the radio (or the trigger wire) has come loose. Trace it out.
__________________
Ted & Melinda
2016 ACE 27.1
2016 Chevy Sonic Toad - Selling
2020 Chevy Colorado Z71 Trail Runner Toad
2024 Chevrolet Trax 2RS - Soon 2B TOAD
16ACE27 is offline   Reply With Quote
Old 03-16-2022, 07:05 PM   #3
Junior Member
 
Brand: Thor Motor Coach
State: Arizona
Posts: 2
THOR #26246
Sounds like a great place to start. Thanks for the quick response.
__________________
namwol55 is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
camera display, voyager

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Thor Industries or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.




All times are GMT. The time now is 01:57 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 PL2