Thor Forums

Thor Forums (https://www.thorforums.com/forums/)
-   Maintenance and Repair (https://www.thorforums.com/forums/f8/)
-   -   Thor Palazzo leveling system (https://www.thorforums.com/forums/f8/thor-palazzo-leveling-system-21685.html)

1930fordcoupe 05-23-2020 01:03 PM

Thor Palazzo leveling system
 
Help! Just took my 2013 Palazzo out of storage. Level jacks were difficult to retract, but finally did. Now my control panel has 5 flashing lights on the right side of the panel and it won't do anything. I have called Thor and they told me there was a reset circuit breaker - never found it . I have tired resetting using the push all four arrows - nothing. At this point, I don't have a clue what to do.

Beau388 05-23-2020 03:55 PM

Quote:

Originally Posted by 1930fordcoupe (Post 235313)
Help! Just took my 2013 Palazzo out of storage. Level jacks were difficult to retract, but finally did. Now my control panel has 5 flashing lights on the right side of the panel and it won't do anything. I have called Thor and they told me there was a reset circuit breaker - never found it . I have tired resetting using the push all four arrows - nothing. At this point, I don't have a clue what to do.

On the plant 750 coaches the jack control circuit breaker is on the aux electrical panel down by the drivers left foot. I don't know where plant 850 puts the aux electrical box. If there is power to the panel, then the power circuit breaker for the jack motor is in the house battery compartment. It is usually the same CB uses to power the generator starter motor.

1930fordcoupe 05-23-2020 04:22 PM

Quote:

Originally Posted by Beau388 (Post 235319)
On the plant 750 coaches the jack control circuit breaker is on the aux electrical panel down by the drivers left foot. I don't know where plant 850 puts the aux electrical box. If there is power to the panel, then the power circuit breaker for the jack motor is in the house battery compartment. It is usually the same CB uses to power the generator starter motor.

I have looked down there. Still no find. My gen starts and runs just fine. Not sure what to do.


All times are GMT. The time now is 10:31 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 PL2