Thor Forums

Thor Forums (https://www.thorforums.com/forums/)
-   Maintenance and Repair (https://www.thorforums.com/forums/f8/)
-   -   Strange fault (https://www.thorforums.com/forums/f8/strange-fault-21874.html)

Mervyn 06-06-2020 09:49 PM

Strange fault
 
Really happy to get back on the road, first trip this year. Connected the MINI and checked lights. The left rear turn signal was not working. We decided to head off and stopped at the first Pilot, exit 152 I85, and picked up a replacement LED. Fitted it but nothing, no change still no turn signal.

Back home and on checking I discovered there was no voltage at the socket. All the other left turn signals, even the one in the mirror work.

The cables for the rear socket come out of the middle of a harness with no other obvious connection points.

I've made a temporary solution be picking up the signal at the toad connection but where do I look for the "break".

16ACE27 06-06-2020 10:21 PM

What Make, Model and Year is your coach? I assume you are talking about the coach's turn signal? Not the Mini's?

abjbrtd 06-06-2020 10:25 PM

Greetings and Welcome

If your trouble is your toad turn signal.
Your temporary fix is from the connector on the Mini or the cable that is on your towbar?

Check under the hood where the cable that was installed and connects to the cars wiring harness.

Bob Denman 06-06-2020 11:02 PM

So if you've got power going in, and none coming out: it's time to unwrap that harness, and start the very tedious process of backtracking that wire.., :facepalm:
Good luck! :thumb:

Mervyn 06-07-2020 01:46 AM

Should have added, the RV is a 2012 Tuscany XTE. THE issue is with the Coach left rear turn signal. The turn signal is OK at the front, mirror, side marker, Toad socket but not at the main location. I have tapped the Toad socket to connect to the LED/Bulb and now it works.


All times are GMT. The time now is 03:38 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 PL2