Go Back   Thor Forums > Thor Tech Forums > Motorhome Tech Topics
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-05-2019, 02:15 AM   #1
Junior Member
 
Brand: Thor Motor Coach
Model: Hurricane
State: Alabama
Posts: 9
THOR #13823
Heat

Hurricane35m no heat, unit running, fan blowing, thermostat says 66 set at 72. Propane on.
__________________

__________________
auggie3952 is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2019, 02:42 AM   #2
Senior Member
 
16ACE27's Avatar
 
Brand: Thor Motor Coach
Model: ACE 27.1
State: Florida
Posts: 2,035
THOR #7035
The furnace will usually time out and turn off the fan if it doesn't sense the burner firing. If the burner is not lit (you should be able to hear it) and the fan continues to run then you have a controller problem. Maybe it's wet? Common Thor problem.
__________________

__________________
The USER Formally Known As TFryman
Ted & Melinda
2016 ACE 27.1
2016 Chevy Sonic Toad
16ACE27 is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2019, 02:58 AM   #3
Junior Member
 
Brand: Thor Motor Coach
Model: Hurricane
State: Alabama
Posts: 9
THOR #13823
Thank you will check in morning. Snuggle bunnies tonight
__________________
auggie3952 is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2019, 03:18 AM   #4
Member
 
Wilsonjones's Avatar
 
Brand: Thor Motor Coach
Model: Ace 2015 30.1
State: Texas
Posts: 32
THOR #8978
Just some info. The ace we had the furnace would not lite. Found out that if you close the regulator. Then ever so slowly turn the regulator on (at the tank) I'm talking real slowly so not to cause any surge to the line. Then lite kitchen burner first to remove any air. Then try furnace. Was the only way our furnace would lite in the ace. Maybe worth a try
__________________
Wilsonjones is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2019, 03:19 AM   #5
Junior Member
 
Brand: Thor Motor Coach
Model: Hurricane
State: Alabama
Posts: 9
THOR #13823
Okay thanks
__________________
auggie3952 is offline   Reply With Quote
Old 01-19-2019, 10:10 PM   #6
Junior Member
 
Brand: Thor Motor Coach
Model: Hurricane
State: Alabama
Posts: 9
THOR #13823
update on no heat blowing cold air after one cycle of heat.
Dealership found that the control board is defective and the ignitor is bad.
replaced at no cost, under warranty.
thanks to everyone that helped.
__________________

__________________
auggie3952 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Thor Industries or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.




All times are GMT. The time now is 05:40 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 PL2