RV News RVBusiness 2021 Top 10 RVs of the Year, plus 56 additional debuts and must-see units → ×
 

Go Back   Thor Forums > Thor Tech Forums > Motorhome Tech Topics
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-21-2017, 12:12 PM   #1
Member
 
RipVanWinkle's Avatar
 
Brand: Thor Motor Coach
Model: ACE 30.3
State: Texas
Posts: 72
THOR #1291
Axxera 615BHM sound issue

After about 5 min of operation the sound on our A615BHM Unit slowly fades away. Then goes off. Sometimes you can get it back when cycling through the inputs sometimes with pushing the reset button, othertimes it needs to be turned off fir a while.
I am suspecting either a thermal issue with the internal amp OR some sort of firmware issue.

I emailed Axera ( no rpely yet ) and will call THOR tomorrow... We are going on a 1700 miles trip to colorado on friday and I am not looking forward to now having a working radio.
__________________
RipVanWinkle is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Thor Industries or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.




All times are GMT. The time now is 09:55 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0 PL2
×